Promotiebureau Gouda

Promotiebureau Gouda

Op zoek naar een promotiebureau in Gouda? Zoek niet verder! Dutch Moving Media gaat als promotiebureau graag aan de slag voor jouw merk in Gouda.

Meer informatie

Promotiecampagnes in Gouda
Een promotieteam in de binnenstad van Gouda of een promotieteam in de winkelstraten van Gouda. U vraagt, wij draaien! Dutch Moving Media kijkt graag hoe we aan een promotiecampagne nog wat extra promotiemiddelen toe kunnen voegen om jouw doelgroep nog meer te verrassen. Denk aan een sampling met bellytrays waarmee we de shopper activeren met een heerlijk sampling product en altijd een goed verhaal natuurlijk. Ook zijn we helemaal thuis in de qugo promotie. Opvallend, uniek én activerend. Dit promotiebureau kent dus genoeg mogelijkheden in Gouda!

Contact met Dutch Moving Media
Wij komen het beste uit de verf in een echt (live) verhaal over promotiecampagnes in Gouda. Bel ons en we gaan graag met je in gesprek!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck