Promotiebureau Eindhoven

Promotiebureau Eindhoven

Een promotiebureau in Eindhoven gezocht? Dat zijn wij! Dutch Moving Media is thuis in alle steden, dorpen en hoeken van Nederland. Eindhoven de gekste, graag!

Meer informatie

Promotiecampagnes in Eindhoven  

In Eindhoven weten ze hoe je feest moet vieren. Promotiecampagnes zijn in Eindhoven dus goed besteed. Wat dacht je van een guerrilla campagne in de Hermanus Boexstraat? Beetje brutaal en altijd verrassend. Het promotieteam in de winkelstraat staat aan en het merk wordt in het zonnetje gezet.  

Anders nog? Jazeker! Fotomarketing in de Nieuwstraat dan? Het promotieteam in Eindhoven zet de doelgroep op de foto en met de foto worden zij geactiveerd voor een bezoekje aan de winkel.  

Succes gegarandeerd! 

Een goed gesprek met Dutch Moving Media 

Zoek niet verder naar een promotiebureau in Eindhoven! Bel Dutch Moving Media voor een goed gesprek over promotiecampagnes in Eindhoven. Wij kijken ernaar uit! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck