PROMOTIEBUREAU DUTCH MOVING MEDIA!

We love to promote!

Promotion met devotion. Hoe klinkt dat? We leggen het uit. Onze promotors hebben hun activatiesporen ruimschoots verdiend op uiteenlopende campagnes. Fieldmarketing, flyeren, sampling, productdemonstraties. We’ve got it all. Promoten is een vak apart. Een lach moet echt zijn, een verhaal oprecht, een activatie om over naar huis te schrijven. Onze promotors weten dat en snappen dat.

We love to laugh!

Niet alleen wordt er hard gewerkt bij Dutch Moving Media, ook wordt er veel plezier gemaakt. Op ons kantoor in Hilversum en tijdens onze promotiecampagnes door heel Nederland. Dat plezier klinkt door in alles wat we doen, en daar pluk jij de vruchten van. Sfeertje: pluk de dag met een lach en vreet ‘m op! Snap je?

 

Terug in de tijd…….

We nemen je graag mee naar Londen, 2011. Pierluigi Jorritsma, oprichter van Dutch Moving Media en nog steeds de trotse eigenaar, had net de Tower Bridge afgevinkt toen hij op straat een mediabike zag fietsen. Je weet wel zo’n fiets met reclame erop. Die moest hij hebben! Eén mediabike werden er al snel twintig. Middelen werden (ook) promotiemedewerkers en losse inzetten her en der werden sampling campagnes en flyer campagnes door heel Nederland. Dutch Moving Media was geboren. En hoe!

 

…en verder…..

Inmiddels zijn wij van alle markten, merken, beurzen en festivals thuis. Wist jij dat wij expert zijn in het realiseren van campagnes voor de automotive branche? Wij houden van nieuwe uitdagingen aan de horizon en van gas geven. Logisch dus eigenlijk.

Van creatie naar activatie

Plezier, check. Promotiemedewerkers die snappen hoe de activatiewereld werkt, check. Succesvolle promotiecampagnes die Nederland op zijn kop zetten, check. Anders nog? Zeker! Wij leiden graag en doen dat het liefst in jouw banen. Maar wij kunnen meer: wij zijn behoorlijk creatief, al zeggen we het zelf. Out of the box, in the box, in die banen van jou of juist erbuiten, lekker gek of doe maar normaal…. Geef ons een startpunt, een beetje tijd, sterke koffie (wij hebben de lekkerste!) en dat plezier waar we het net over hadden en wij verrassen jou met een ludiek activatieconcept.

Het feestje is dus bij ons, dan weet je dat.

Even neuzen tussen onze campagnes? Check hier wat we allemaal doen of trek meteen aan de bel!

Die lekkere koffie waar we het net over hadden, staat voor je klaar! Neem contact op via het contactformulier

Laten we samen de uitdaging aangaan ?

Sampling

Uitdelen maar!

Promotieteam

De meeste enthousiaste promotiemedewerkers!

Flyeren

In grote hoeveelheden!

Fotomarketing

Say cheeeese!

Hostessen & modellen

Knap & communicatief vaardig