Promotiebureau Duivendrecht

Promotiebureau Duivendrecht

Zoek jij een promotiebureau in Duivendrecht? Zo een die weet hoe je de doelgroep moet activeren op een originele manier? Dan kan de zoektocht stoppen. Promotiebureau Dutch Moving Media is het antwoord. Wij zijn thuis in alle hoeken van Nederland, ook in Duivendrecht.

Meer informatie

Promotiecampagnes in Duivendrecht 

Wij activeren de shopper in Duivendrecht net even anders. Hoe anders? Bijvoorbeeld met een activatiespel in de winkelstraten. Interactie met de doelgroep en een ludieke merkbeleving. Klinkt goed? Wat dacht je dan van fotomarketingHet promotieteam in Duivendrecht staat aan en activeert de doelgroep voor deelname. Een foto, een positieve herinnering en weer die positieve merkbeleving.  

Smaakt naar meer? 
Heb jij oren naar een promotiecampagne in Duivendrecht? Bel nu met promotiebureau Dutch Moving Media voor een goed gesprek over promotie en activatie in Duivendrecht! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck