Promotiebureau Dordrecht

Promotiebureau Dordrecht

Dutch Moving Media is jouw promotiebureau in Dordrecht. Wij werken namelijk in heel Nederland dus graag ook in Dordrecht!

Meer informatie

Promotiecampagnes in Dordrecht 

Dordrecht bruist en Dordrecht leeft! Laten we daar als promotiebureau op mee liften om jouw merk in de spotlights te zetten. Promotieteams in de binnenstad? Maar natuurlijk! Wat dacht je van een ludieke sampling campagne op het Statenplein. We verrassen de consument met een product en zijn het visitekaartje van jouw merk midden in het centrum.  

Meer entertainment? Dan raden wij een activatiespel aan in de winkelstraten van Dordrecht. We activeren de shopper voor deelname en creëren een kloppend actiemechanisme zodat de deelnemer wordt getriggerd voor een bezoekje aan de winkel of de website.  

Boter bij de vis? 

Je leest het goed: Dutch Moving Media is het geschikte promotiebureau in Dordrecht. Wij weten namelijk precies hoe je deze stad beweegt. Bel voor een goed gesprek over promotie in Dordrecht. Wij verheugen ons erop! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck