Promotiebureau Den Haag

Promotiebureau Den Haag

Dutch Moving Media werkt in heel Nederland als promotiebureau, ook in Den Haag! Graag activeren we de doelgroep in Den Haag om naar de winkels te komen. En daar zijn we goed in.

Meer informatie

Promotiecampagnes in Den Haag  
Promotiecampagnes in Den Haag, die zijn er in alle soorten en maten. Als je als promotiebureau werkt in deze mooie stad achter de duinen dan moet je van alle markten thuis zijn. Met een productplacement op de Grote Marktstraat verrassen we de doelgroep in de openbare ruimte. Of wat dacht je van een qugo promotie bij het Binnenhof? Met deze opvallende promotiemiddelen kan de doelgroep niet meer om ons heen.  

Neem nu contact op! 

Ben je benieuwd wat wij voor jouw doelgroep kunnen betekenen? Informeer nu naar de voorwaarden en we nemen je graag mee in de mogelijkheden! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck