Promotiebureau Den Bosch

Promotiebureau Den Bosch

Op zoektocht naar een promotiebureau in Den Bosch? Dan kun je je zoektocht staken. Dutch Moving Media activeert in heel Nederland, ook in het wonderschone Den Bosch. Graag zelfs!

Meer informatie

Promotieteams in Den Bosch 

Onze promotieteams in den Bosch weten precies wat Den Bosch beweegt. Ze kennen de winkelstraten en de kleine zijstraatjes. Zet hen op een promotiecampagne in Den Bosch en jouw doelgroep wordt precies op de juiste manier aangesproken. Een flyerteam op de Markt die de shopper aanspreekt met een actiecoupon, een ijzersterk verhaal en een lach van oor tot oor.  

Of een guerrilla campagne in de historische binnenstad. De doelgroep activeren op een verrassende manier tegen een decor van cultuur en historische gebouwen. Klinkt goed? 

Actie in de tent?  

Heb je de smaak al een beetje te pakken? Wij versterken die smaak graag nog met een goed gesprek over promotie in Den Bosch. Bel nu voor meer informatie. Wij zitten er klaar voor.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck