Promotiebureau Delft

Promotiebureau Delft

Een promotiebureau in Delft, dat zijn wij! Wij werken namelijk door heel Nederland en zijn van alle markten, beurzen én steden thuis. Aangenaam kennis te maken!

Meer informatie

Promotieteams in Delft  

Ons promotieteam in Delft staat te trappelen om een promotiecampagne in Delft uit te voeren. Wat dacht je van een spelactivatie op de Turfmarkt? We enthousiasmeren de doelgroep voor deelname en zetten met het spel jouw merk in de spotlights. De prijs is vanzelfsprekend: korting op een product in de winkel! Dat activeert de shopper wel voor een bezoekje.  

Of voel je meer voor een ijzersterke flyercampagne in een winkelcentrum in Delft? Shoppers genoeg en onze promotieteams weten precies hoe zij deze shoppers moeten activeren. Activeren voor jouw merk, what else?   

Klaar voor actie?  

Dutch Moving Media is graag jouw promotiebureau in Delft. We activeren jouw doelgroep met een lach, een goed verhaal en een of twee vleugjes humor. Bel nu voor de details en wij stellen voor dat we snel gaan beginnen! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck