Promotiebureau Breda

Promotiebureau Breda

In Breda is altijd reuring. Een promotiebureau in Breda kan je helpen gebruik te maken van deze reuring. Dutch Moving Media is thuis in heel Nederland maar een van onze favoriete steden is toch….Breda!

Meer informatie

Promotiecampagnes in Breda 

Waar is het feestje? In Breda is het feestje! De shoppers in Breda laten zich makkelijk activeren. Met een vespa sampling op De Grote Markt zoekt de doelgroep op, op een speelse manier. Met een opvallende vespa en een sampling product om mee te nemen. Eet smakelijk! Of ben je benieuwd wat productplacement teweeg kan brengen in de Reigerstraat of op het Kasteelplein? Wij weten hoe we jouw merk in de spotlights zetten en hoe we jouw product vieren in Breda.  

Komt dat zien! 

Ready to rock in Breda?  

Wij gaan graag met je in gesprek over de activatie mogelijkheden in Breda. Zoek niet verder naar een promotiebureau in Breda want ook al zijn wij gevestigd in Hilversum, we eten Breda op. Met huid en haar.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck