Promotiebureau Amsterdam

Promotiebureau Amsterdam

Een promotiebureau in Amsterdam is een absolute must voor een merk. Dutch Moving Media heeft haar sporen ruimschoots verdiend in deze bruisende stad. Wij zijn graag jouw promotiebureau in Amsterdam!
Meer informatie

Promotiecampagnes in Amsterdam  

Je moet van goeden huize komen om Amsterdam op zijn kop te zetten. Dat komen wij! Een greep uit onze mogelijkheden…. Fotomarketing in de Kalverstraat, een spelactivatie op de Dam of gewoon een flyercampagne op de Nieuwedijk die de doelgroep direct activeert voor een bezoekje een de winkel. Jouw winkel!  

Onze promotieteams in Amsterdam wonen vaak zelf in de hoofdstad dus zijn wel wat gewend. Een Amsterdammer activeren, daar draaien zij hun hand niet voor om.  

Zin in een goed gesprek over activatie in Amsterdam? 
Zoek niet verder naar een promotiebureau in Amsterdam. Wij kennen de stad, we houden van de stad, we ademen de stad. Bel ons en we gaan met je in gesprek! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck