Promotiebureau Alkmaar

Promotiebureau Alkmaar

Dutch Moving Media promoot in Alkmaar. Dutch Moving Media activeert in Alkmaar. Dutch Moving Media is jouw promotiebureau in Alkmaar! 

Meer informatie

Promotiecampagnes in Alkmaar 

Als je wilt promoten in Alkmaar dan mag een promotiecampagne op de Kaasmarkt niet ontbreken. Onze promotieteams in Alkmaar zijn thuis in de stad en spreken de taal van de bewoners. Het verhaal van jouw merk wordt verteld, de USP’s van jouw product worden gedeeld. We informeren, enthousiasmeren en activeren. Simpel. 

Liever een verrassende guerrilla campagne op het Waagplein? Dat kan! Ons promotieteam anticipeert op de drukte op het Waagplein en zorgen ervoor dat niemand om jouw merk heen kan.  

Zin in het echte werk? 

Wij zijn beter in een echt gesprek, wij overtuigen sterker in real life. Bel ons zodat we onze stem kunnen laten horen of maak een afspraak voor een gesprek op kantoor. Dit promotiebureau kijkt ernaar uit om promotiecampagnes in Alkmaar voor jouw uit de grond te stampen! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck