Online Sampling Mode

Waarom online sampling Mode?

Online shoppen stijgt qua populariteit de pan uit! Steeds meer consumenten bestellen hun kleding en schoenen online. Duizenden pakketjes gaan per dag van distributiecentrum naar klant. En daar kunnen wij een extra waarde aan toevoegen, namelijk in de vorm van online sampling. 

Meer informatie

Hoe gaat dat in z’n werk? Als (mode) merk kun je alsnog je doelgroep op een effectieve manier bereiken, misschien nog wel effectiever dan met het samplen op straat. Wij hebben namelijk een groot aantal webshops aan ons gebonden. Daar zit er gegarandeerd één tussen die qua doelgroep matcht met jouw merk. En voor de webshops in de modebranche is het mooi meegenomen dat zij een x bedrag per verstuurde sample verdienen. En de klant? De klant wordt blij verrast bij het openen van het pakketje. Wij zien alleen maar winnaars!  

Klinkt als een perfecte merkactivatie toch? Dat dachten wij ook. En deze maken wij voor jouw merk graag tot een groot succes. Wil jij dus online sampling in mode? Neem snel contact op met Dutch Moving Media en wij helpen je verder.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

4 + 11 =