Online Sampling Lifestyle

Waarom online sampling Lifestyle?

Lifestyle, een erg breed begrip en een mega breed scala aan webshops die lifestyle producten aanbieden. De bezoekers in de winkelstraten lopen terug. Consumenten speuren liever het internet af op zoek naar het juiste vaasje of dat mooie sierkussen in die specifieke kleur. Als jij graag voor jouw lifestyle product een merkactivatie op wilt zetten boek je tegenwoordig meer succes om dat te doen op de plaats waar jouw doelgroep aanwezig is; online!  

Meer informatie

Daarom hebben wij de oplossing voor je, online sampling. Er gaan namelijk dagelijks duizenden pakketten met lifestyle producten naar de consument. Een ideale manier om via dat pakketje te samplen dus, want je bereikt direct je doelgroep. Als webshop een extraatje, want deze vangt een x bedrag per sample en als lifestyle merk een effectieve en meetbare manier van samplen; online samplen.  

En het belangrijkste is, de klant maakt het pakketje open en wordt verrast met een toffe lifestyle sample. 

Wil jij dit succes ook voor jouw lifestyle merk? Wacht dan niet langer en neem snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media en laat ons een mooi vrijblijvend voorstel voor je  maken.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

3 + 14 =