Online Sampling FMCG

Waarom online sampling FMCG?

Online sampling kent alleen maar winnaars! Het merk kan samples verspreiden onder haar doelgroep, de webshops maakt haar klanten extra blij en de klant? De klant wordt onverwachts verrast met een heerlijk nieuw FMCG product.

Meer informatie

Stel je eens voor; je hebt een pakketje besteld en bij het openen tref je daar (naast je bestelde product) ook nog een sample van een drankje of hapje. Dit product ken je nog niet, dus je maakt het snel soldaat: HEERLIJK!! Je bent om, helemaal verkocht en dit product staat vanaf heden standaard op je boodschappenlijstje.  

Dat klinkt als een ideale situatie voor een merk, misschien té ideaal? Nee hoor, wij regelen het voor je. Jij levert de samples en wij doen de rest. Promotiebureau Dutch Moving Media heeft namelijk al waardevolle webshops aan zich verbonden met doelgroepen waarvan er vast één matcht met die van jou. 

Naast de sample van jouw FMCG merk kun je er zelfs nog een call-to-action aan koppelen waardoor je bereik wordt gemeten. Denk aan een kortingsvoucher voor een volgende aankoop of een share and win actie op social media. 

Wacht dus niet langer en neem contact met ons op. Wij staan in de startblokken om de eerste samples voor jouw FMCG merk online te verspreiden.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

2 + 10 =