Online Sampling Elektronica

Waarom online sampling Elektronica?

Als merk of leverancier van een elektronica merk weet jij als geen ander dat het van groot belang is om je doelgroep te blijven informeren. Bijvoorbeeld over nieuwe producten of innovaties in bestaande producten.  

Meer informatie

Deze doelgroep kun je offline aanspreken met een product, maar dit kan natuurlijk ook online. Namelijk met online sampling. 

Wij zijn echte verbinders, verbinders tussen webshop en merk. Wij hebben namelijk een tal van elektronica webshops aan ons gebonden met zeer uiteenlopende doelgroepen. Als je als merk samples ter beschikking stelt, gaan wij op zoek naar de beste webshop voor jouw merk!  

Verstuurt de elektronica webshop pakketjes, dan stoppen ze er in het distributiecentrum nog snel een sample van jouw elektronica merk bij in en kan het pakketje op de post. Zo wordt de ontvanger thuis verrast met een sample van een (nieuw) product. De webshop verdient een x bedrag per sample en het merk kan ondanks de veranderde tijden toch haar doelgroep bereiken. Win-win toch?  

Wil jij ook winnen? Wij helpen je hierbij. Activatiebureau Dutch Moving Media is vooropstaand in het online sampling principe in elektronica. Contact ons dus snel om te kijken wat wij voor jouw elektronica merk of jouw elektronica webshop kunnen betekenen.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

13 + 3 =