Merkactivatie in Zwolle

Merkactivatie in Zwolle

Heb jij zin in een geweldige merkactivatie in Zwolle? Dat snappen wij! Goed nieuws: je bent bij activatiebureau Dutch Moving Media aan het juiste adres. Wij activeren jouw doelgroep dolgraag in Zwolle voor jouw merk.
Meer informatie

Sampling teams in de binnenstad 
Laten we de binnenstad wat reuring geven met sampling teams in de binnenstad. De promotieteams van Dutch Moving Media spreken de doelgroep aan met een lach, een goed verhaal én een productjouw product. De Zwolse shopper wordt verrast met een sample product, getriggerd voor jouw merk én geactiveerd voor een aankoop. Ideaal toch? Als dat geen prefecte merkactivatie in Zwolle is! 

Jouw merkactivatie in Zwolle start bij Dutch Moving Media 
Wij zijn van alle merkactivaties thuis, ook de jouwe. Wij zijn in alle steden thuis, ook in Zwolle. Keertje om de tafel? Bel nu met ons, wij zitten er klaar voor! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck