Merkactivatie in Groningen

Merkactivatie in Groningen

Laten we Groningen overtuigen van jouw merk met de beste merkactivatie in Groningen! Hoe? Dat weten wij. Dutch Moving Media kent de steden van Nederland op haar duimpje en heeft een activatie keuken waar je blij van wordt.

Mogen wij jouw activatiebureau in Groningen zijn?

Meer informatie

Reclamefiets op straat  
Wij zwemmen in de mogelijkheden voor de beste merkactivatie in Groningen en nemen je graag mee in één van deze opties: een reclamefiets in de winkelstraat. Met opvallende abri’s aan weerszijden bereiken we de doelgroep op grote afstand. Komen ze dichterbij? Dan vertelt ons promotieteam ze de in’s en out’s over jouw merk en krijgt de doelgroep een flyer. Reuring, interactie én activatie zoals hij hoort te zijn.  

Spijkers met koppen?  
Zin in een kijkje in onze activatie keuken? Dat kan! Neem nu contact op met Dutch Moving Media en we vertellen je alles over de beste merkactivatie in Groningen voor jouw merk.  

Ps. De koffie staat al klaar! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck