Merkactivatie in Eindhoven

Merkactivatie in Eindhoven

Je wilt je merk op de radar zetten in Eindhoven. Maar natuurlijk! Dutch Moving Media denkt graag met jou mee over de beste merkactivatie in Eindhoven.
Meer informatie

Fotomarketing in de winkelstraten 

Eindhoven barst van de winkelstraten. Laten we daar aanwezig zijn met fotomarketing! Bij deze merkactivatie creëren we reuring, geven we de doelgroep een gebrande foto mee én kunnen we een actie communiceren om de shopper te activeren voor een aankoop. Alle ingrediënten voor de perfecte merkbeleving in Eindhoven?  

Dat dachten wij ook. 

Een goed gesprek over merkactivatie in Eindhoven? Graag! Dutch Moving Media heeft haar activatie sporen ruimschoots verdiend in Eindhoven. Mogen wij jouw activatiebureau in Eindhoven zijn? Bel snel voor een goed gesprek en we vertellen je alles.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck