Hostessen & modellen

Hostessen & Modellen

De representatieve hostessen van Dutch Moving Media ontzorgen jou in functionele zaken. Jij kunt daardoor volledig focussen op datgene waar jij goed in bent. Haal hiermee het maximale uit jouw event of beurs.

Meer informatie

De hostessen vertegenwoordigen jouw merk en nemen veel zaken voor jou uit handen. Zij zijn o.a. verantwoordelijk voor (het eerste) persoonlijk contact met jouw klanten. Op beurzen, evenementen, congressen, presentaties begroeten zij de bezoekers, registreren hen en voorzien hen van productinformatie. Als kwaliteitsbewakers zorgen zij voor een continu resultaat op de werkvloer. Voorafgaand, tijdens en na het event.

Als gezicht van jouw merk is het belangrijk om de juiste look en feel neer te zetten. Is voor de opdracht een specifieke plaatje nodig? Dutch Moving Media levert ervaren modellen met promotie – en hostess achtergrond. In samenspraak met de opdrachtgever selecteren wij het perfecte promotiemodel voor iedere campagne.

Onze hostessen zijn van alle markten, beurzen en evenementen thuis en hebben al de nodige beurservaring op zak. Zij weten precies wanneer ze op jouw gasten af moeten stappen en geven het antwoord op de vraag nog voordat deze gesteld is.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor het inzetten van een hostess of model? Neem gerust contact op met Dutch Moving Media.

hostessen & modellen mogelijkheden

5

Hostessen op beurzen

5

Hostessen op evenementen

5

Hostessen op festivals

Hostessen & modellen Cases

StreetGasm

House of Sports

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck