Fotomarketing

Fotomarketing

Een foto zegt meer dan duizend woorden!

Met foto marketing wordt de doelgroep geactiveerd door middel van een foto. Mensen willen graag een beeld hebben bij een ervaring of herinnering. Dat festival met je vrienden, die beurs met je moeder, die winkelopening van je favoriete merk…..

Meer informatie

Herinneringen komen tot leven met een foto. En in een tijd dat je alles in je leven vast kunt leggen met je smartphone is het toch geweldig als je weer eens ouderwets op de foto wordt gezet en deze ook nog mee krijgt of op kunt halen? Hello foto marketing!

Door een foto promotieteam wordt de consument aangesproken en op de foto gezet. Aan de foto die de consument meekrijgt of ergens kan downloaden, wordt meestal een commerciële actie gekoppeld.

In deze actie wordt de consument geactiveerd om bijvoorbeeld naar een website te gaan met een kortingscode of de foto te delen op social media onder vermelding van een # met de merk- of productnaam.

Het voordeel van fotomarketing is dat mensen hun eigen foto snel zullen bewaren waardoor jouw merk langer zichtbaar is en de actie langer blijft hangen.

FOTOMARKETING MOGELIJKHEDEN

5

Fotomarketing in winkelcentrum

5

Fotomarketing in binnensteden

5

Fotomarketing op beurzen

5

Fotomarketing op festivals

5

Fotomarketing op evenementen

5

Fotomarketing op stations

5

Fotomarketing op straat

5

Polaroid activatie

Sampling Cases

Oral-b

Warnerbros

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck