Flyeren

Flyeren

Met een flyercampagne wordt jouw doelgroep aangesproken door een promotieteam en ontvangen ze na een introductie gesprekje een flyer met meer informatie. Een flyer biedt de mogelijkheid de consument nog wat mee te geven en een extra call to action te communiceren. Denk aan het bezoeken van een website of een kortingsactie in de winkel.

Meer informatie

Dutch Moving Media denkt graag met je mee over geschikte flyerlocaties. Dit kunnen locaties zijn die zich dichtbij de winkel of beurs bevinden of high traffic locaties. Denk hierbij aan stadscentra en winkelstraten.

Een promotieteam anticipeert op de drukte op/om de flyer locatie en vergroot de straal indien nodig om voortdurend de doelgroep aan te kunnen spreken.

Op sommige locaties is een flyer vergunning nodig om de actie uit te voeren. Dutch Moving Media neemt de vergunningsaanvraag graag uit handen.

Bij het flyeren kunnen ook extra promotiemiddelen worden ingezet voor meer opvalwaarde. Denk aan opvallende walking billboards of media bikes. Deze middelen geven extra mogelijkheid tot branding en maken de look en feel van de flyercampagne compleet!

FLYER MOGELIJKHEDEN

5

Flyeren in winkelcentrum

5

Flyeren in binnensteden

5

Flyeren op straat

5

Flyeren op festivals

5

Flyeren op evenementen

5

Flyeren op stations

5

Flyeren op beurzen

5

Flyerteam

Flyer Cases

Muntstad de Meern

Pearle opticiens

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck