Fieldmarketing in Zwolle

Fieldmarketing in Zwolle

Consumenten uit je doelgroep opzoeken in openbare ruimtes in Zwolle, dat is een vorm van marketing die we fieldmarketing noemen. Aanwezig zijn daar waar de doelgroep zich bevindt. Fieldmarketing in Zwolle zorgt ervoor dat jouw merk of product onder de aandacht wordt gebracht bij jouw doelgroep.

Meer informatie

Voorbeelden van fieldmarketing in Zwolle  
Fieldmarketing in Zwolle, hiermee kun je een unieke merkbeleving creëren bij de doelgroep. Verras jouw doelgroep met bijvoorbeeld een guerrilla campagne in de winkelstraten in Zwolle. Ondersteun deze campagne met een promotieteam die de doelgroep aanspreekt en activeert en je hebt alle ingrediënten voor een succesvolle fieldmarketing campagne in Zwolle.  

Of plaats een foodtruck op een druk plein in het winkelgebied in Zwolle en laat jouw doelgroep kennismaken met het merk of product dat je wilt promoten met een fieldmarketing campagne. Talloze mogelijkheden om jouw merk of product in het Zwolse zonnetje te zetten.  

Ben jij benieuwd wat fieldmarketing in Zwolle voor jou en jouw merk of product kan betekenen? Wacht niet langer en neem snel contact op met Dutch Moving Media voor meer informatie over fieldmarketing in Zwolle.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck