Fieldmarketing in Utrecht

Fieldmarketing in Utrecht

De stad Utrecht leent zich perfect om met fieldmarketing jouw merk onder de aandacht te brengen bij de doelgroep. Je kunt jouw merk laten opvallen en een hoge naamsbekendheid creëren door fieldmarketing in te zetten in Utrecht.

Meer informatie

Voorbeelden van fieldmarketing in Utrecht  
Een productplacement op de Neude middenin Utrecht, dit is een vorm van fieldmarketing in Utrecht. Een fotomarketing campagne in het drukst bezochte winkelcentrum Hoog Catharijne. 

Een promotieteam spreekt de doelgroep aan en informeert hen over het merk of product. Vervolgens krijgt de doelgroep een toffe foto mee met de merkuiting erop. Met deze vorm van fieldmarketing trek je zeker de aandacht van het winkelend publiek. Hen aanzetten tot aankoop, je naamsbekendheid verhogen of een beleving mee te geven, je bereikt dit voor jouw merk allemaal met fieldmarketing in Utrecht.  

Meer weten wat fieldmarketing in Utrecht voor jouw merk kan betekenen? Neem dan snel contact op met ons voor meer informatie.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck