Fieldmarketing in Rotterdam

Fieldmarketing in Rotterdam

Activeer als merk je doelgroep in Rotterdam met fieldmarketing. Je bereikt hiermee op ludieke wijze de doelgroep van jouw bedrijf of merk in bijvoorbeeld de winkelstraten van Rotterdam.

Meer informatie

Voorbeelden van fieldmarketing in Rotterdam 
De drukbezochte winkelstraten van Rotterdam; een ideale locatie op jouw doelgroep te verrassen met een promotiecampagne. Eén van de vele evenementen die Rotterdam organiseert leent zich ook perfect voor bijvoorbeeld een sampling campagne om de doelgroep te bereiken.  

Een guerrilla campagne trekt zeker de aandacht bij het winkelend publiek in Rotterdam en een promotieteam kan de doelgroep informeren over het merk of product.   

Om de doelgroep van je merk een beleving mee te geven en uiteindelijk aan te zetten tot aankoop, zet je fieldmarketing in! 

Ben je benieuwd wat fieldmarketing in Rotterdam voor jouw merk kan betekenen? Neem dan contact op met ons en wij adviseren je graag.   

 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck