Fieldmarketing in Groningen

Fieldmarketing in Groningen

Je merk promoten en onder de aandacht brengen met fieldmarketing in Groningen. Deze noordelijke stad leent zich perfect voor fieldmarketing activaties. De stad wordt met name vertegenwoordigd door studenten, dus is jouw doelgroep student? Dan mag je een campagne in de vorm van fieldmarketing in Groningen niet missen.

Meer informatie

Voorbeelden van fieldmarketing in Groningen 
Een productplacement op de Grote Markt, ondersteunt door een flyerteam die de doelgroep aanspreekt en informeert over jouw merk. Dit is een succesvolle manier van fieldmarketing in Groningen. Of wat denk je van een foodtruck op het ZernikeDe doelgroep verrassen met een heerlijke hapje of drankje van jouw merk. Ook deze vorm van fieldmarketing is een zeer gewaardeerde manier om jouw merk in het zonnetje te zetten.  

Ben jij benieuwd wat fieldmarketing in Groningen voor jouw merk of bedrijf kant betekenen? Neem dan snel contact op en vraag een vrijblijvende offerte aan voor een fieldmarketing campagne in Groningen.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck