Fieldmarketing in Eindhoven

Fieldmarketing in Eindhoven

In Eindhoven je merk promoten en onder de aandacht brengen met fieldmarketing. Dit is op een ludiek wijze je doelgroep bereiken. Een marketing vorm die de doelgroep opzoekt in het veld; in de openbare ruimtes in Eindhoven.

Meer informatie

Voorbeelden van fieldmarketing in Eindhoven 
Een promotieteam die de doelgroep activeert op het 18 Septemberplein in Eindhoven. Een sampling campagne in de winkelstraat in Eindhoven, waarbij je de consument het product laat zien, ruiken, voelen en proeven. Een guerrilla campagne of fotomarketing, allemaal voorbeelden van fieldmarketing in Eindhoven om zo een unieke merkbeleving te creëren bij je doelgroep.  

Wil jij weten wat fieldmarketing in Eindhoven voor jouw merk kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OOK OVER UNIEKE PROMOTIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck