Ecommerce Sampling Sieraden

Waarom Ecommerce sampling Sieraden?

Oorbellen, ringen, armbandjes en kettinkjes, de winkels hangen er vol mee. Maar er is één plaats waar je sieraden nog breder vindt; het internet. Duizenden webshops verkopen sieraden en er zijn zo ook duizenden leveranciers van sieraden. Dus hoe onderscheidt je je nou van je concurrenten? Juist, met e-commerce sampling sieraden.

Meer informatie

Bundel die krachten en maak jouw doelgroep verliefd op jouw merk of webshop. Het werkt als volgt: als leverancier van sieraden lever jij samples van jouw product aan een webshop die dezelfde doelgroep heeft. Deze worden meegestuurd met de pakketjes en belanden zo rechtstreeks in de handen van jouw doelgroep. Als webshop voeg je de samples toe aan de pakketjes en reken maar dat de ontvanger hier blij van wordt, want deze wordt verrast met een extra product. En reken maar verder, want je ontvangt per sample ook nog eens een leuk bedrag.  

Met onze brede database aan klanten en webshops zijn wij dé matchmaker om ook voor jou een passende watch of eh, match te vinden. Neem dus snel contact op met promotiebureau Dutch Moving Media en wij gaan voor je aan de slag. 

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

15 + 2 =