Ecommerce Sampling Retail

Waarom Ecommerce Sampling Retail?

Elke marketeer in de retail is ongetwijfeld bekend met sampling, een effectieve manier om jouw doelgroep kennis te laten maken met je product. Het is een soort teaser en activeert de consument voor een aankoop. Tot voorheen kon dat het beste in drukke winkelstraten, maar die tijd is geweest. Producten worden in grote getalen gekocht via.. juist, online. Vandaar dat je er als retail merk goed aan doet om eens na te denken over e-commerce. 

Meer informatie

We leggen je graag uit hoe dit werkt. Duizenden pakketjes worden dagelijks door heel Nederland bezorgd en rechtstreeks geleverd bij de consument. We weten dus wie de consument is en wat zijn of haar behoeftes zijn. Ideaal dus om je sampling via e-commerce in te steken. Webshops verdienen een leuk bedrag per sample (voor de moeite om de sample toe te voegen aan het pakket), merk bereikt haar doelgroep direct en klant is blij met de extra verrassing in het pakketje.  

Denk jij dat e-commerce sampling retail ook voor jou een ideale nieuwe manier van merkactivatie is? Neem dan contact op met Dutch Moving Media en wij gaan op zoek naar de juiste match.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

14 + 4 =