Ecommerce Sampling Non-food

Waarom Ecommerce sampling Non-food

Een plaatje op internet zien is leuk, maar echt overstag ga je pas als je een product voelt en ziet. Om je doelgroep over die stag te krijgen blijkt sampling een effectieve manier. Echter bevinden consumenten zich toch steeds meer en meer op het internet en bestellen zij hun producten daar. Hoogste tijd dus om hierop in te spelen en wij weten hoe; door middel van e-commerce sampling.

Meer informatie

Jouw non-food sample kunnen we makkelijk en gericht bij jouw doelgroep krijgen door deze er simpelweg heen te sturen. Een pakketje ontvangen met enkel een sample is natuurlijk wat vreemd. Wat als we de doelgroep van een non-food merk nou koppelen aan en non-food webshops? Zelfde doelgroep en dus komt de sample bij de juiste doelgroep terecht. Voor de webshop ook mooi meegenomen, wat deze ontvang een x bedrag per meegestuurde sample én maakt haar klanten extra blij. 

Top toch? Wil jij weten wat e-commerce sampling non-food voor jou kan betekenen? Neem dan snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media en laat ons voor jou op zoek gaan naar de beste match. 

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

6 + 9 =