Ecommerce Sampling Mode

Waarom Ecommerce sampling Mode?

Mode is in online shoppen de allergrootste markt. Zeg je online shoppen, zeg je mode. Jasjes, tasjes, broeken en lingerie. Alles is in grote getalen online te krijgen. Wil je als modemerk jouw doelgroep bereiken, dan weet je waar je moet zijn; online.

Meer informatie

Een goede inzet van merkactivatie kan sampling zijn. Je weet wel, consumenten een gratis product geven zodat ze deze kunnen ervaren. En wanneer je deze via e-commerce bij jouw doelgroep krijgt noemen we dat e-commerce sampling. 

Wij maken matches tussen webshop en merk in de mode. De webshop verpakt een mode sample bij de pakketjes die ze dagelijks inpakken en versturen en verrassen hun klant extra met dit sample. Plus als webshop houd je er ook nog eens een leuk bedrag aan over. En als mode merk bereik je direct jouw doelgroep en activeer je hen tot aankoop.  

Klinkt als een top plan toch? Vinden wij ook en we werken dit graag voor je uit. Wil jij dus e-commerce sampling in mode? Neem contact op met Dutch Moving Media en wij regelen het voor je.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

2 + 1 =