Ecommerce Sampling Lifestyle

Waarom Ecommerce sampling Lifestyle?

Lifestyle, een mega breed scala aan producten die daar onder vallen. Maar ze hebben één ding gemeen; ze zijn allemaal te koop op internet. Consumenten speuren dag en nacht het internet af op zoek naar dat ene kastje of lampje. En jij wilt natuurlijk dat jouw product opvalt tussen al die andere producten. Hiervoor hebben wij de oplossing; e-commerce sampling lifestyle.

Meer informatie

Het idee is simpel, maar o zo effectief. Wij zijn als het ware matchmakers tussen webshop en merk. Een webshop heeft als doelgroep lifestyle consumenten, het enige wat zij hoeven te doen is een sample toe te voegen aan hun pakketjes. Hiervoor ontvangt de webshop een x bedrag per sample én maakt haar klanten extra blij. Als lifestyle merk kun je rechtstreeks je doelgroep bereiken door het samplen van jouw product. Een bewezen succesvolle merkactivatie. Win-win situatie toch? 

Heb jij een lifestyle webshop of wil je jouw lifestyle merk onder de aandacht brengen bij jouw doelgroep? Laat ons dan ook jouw matchmaker worden en neem contact op met activatiebureau Dutch Moving Media.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

11 + 14 =