Ecommerce Sampling Gezondheid

Waarom Ecommerce sampling Gezondheid?

Voor echte medicijnen op recept ga je natuurlijk naar de apotheek, maar bijna alle andere gezondheidsproducten kun je in de winkelstraten vinden en tegenwoordig ook online. Via e-commerce bestel je makkelijk alle producten voor jouw gezondheid. En gezondheid is natuurlijk belangrijk, dus wat wil de klant? Juist, het beste voor de gezondheid.

Meer informatie

Heb jij het beste voor de gezondheid voor jouw doelgroep, dan wil je dit natuurlijk onder de aandacht brengen bij hen. En hoe kun je dat nou beter doen door hen er kennis mee te laten maken? Tel die gegevens bij elkaar op en je hebt een top formule: e-commerce sampling gezondheid. 

Wij zijn matchmakers tussen leverancier en webshop. Webshops versturen vele pakketten en het enige wat zij hoeven te doen is een extra sample toe te voegen aan het pakketje. Klant blij, wat die wordt extra verrast met een leuk sample product. Webshop blij, want deze verdient een x bedrag per meegestuurde sample. En merk blij, want de sample komt rechtstreeks in handen van de doelgroep.  

Wil jij e-commerce sampling gezondheid graag inzetten voor jouw merk of webshop? Wacht niet langer en neem contact op met activatiebureau Dutch Moving Media. Wij regelen het voor je.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

9 + 5 =