Ecommerce Sampling Elektronica

Waarom Ecommerce sampling Elektronica?

Lever jij een elektronica product, dan weet je als geen ander hoe groot de concurrentie is en dat het van cruciaal belang is om jouw doelgroep te blijven verrassen. Informeren is natuurlijk één ding, maar je trekt de aandacht past echt als jouw doelgroep het product kan ervaren. Dit kan je bereiken door sampling, offline op straat of (en dat is helemaal van nu) online. Wij noemen het e-commerce sampling.

Meer informatie

En in e-commerce sampling elektronica zijn wij zeker niet vreemd. We hebben namelijk een grote database aan webshops aan ons gebonden met dezelfde doelgroep als jouw elektronica product. Zij versturen duizenden pakketjes door heel Nederland naar deze doelgroep. En wat als jij jouw sample nou eens bij hun pakketje kan voegen? Je sample bereikt rechtstreeks je doelgroep en jij dus ook. 

Ook voor de webshops is het een interessante. Met het toevoegen van de sample aan jouw pakket maak je namelijk je klant blij en verdien je er zelf ook nog wat aan. Je krijgt namelijk een leuk bedrag per sample die je meestuurt.  

Alleen maar winnaars toch? Wil jij ook een winnaar worden en gebruik maken van onze expertise op het gebied van e-commerce sampling elektronica? Neem dan snel contact op met activatiebureau Dutch Moving Media.  

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

8 + 15 =