Ecommerce Sampling Baby

Waarom Ecommerce sampling Baby

De tijden veranderen en waar vroeger de winkelstraten vol liepen met consumenten op zoek naar baby producten, puilt nu het internet uit met luier tassen, rompertjes, spenen en flesjes. Hoe weet de consument nu welke producten het best zijn voor zichzelf of de baby? Dat ga jij hen vertellen, want dat is natuurlijk jouw product! En dit ga je laten zien door sampling, een bewezen zeer effectieve merkactivatie. Alleen je doelgroep bevindt zich tegenwoordig dus meer online dan op straat. Geen probleem! Dan zetten we toch gewoon e-commerce sampling baby in?

Meer informatie

Het idee is simpel, het effect gigantisch! Heb jij een webshop in baby artikelen, let op want ook voor jou is dit interessant. Wij zoeken namelijk de perfecte match tussen webshop en merk. Het merk stuurt samples naar de webshop die de samples vervolgens mee stuurt naar de consument. Per bedrag krijgt de webshops een kleine vergoeding én de consument wordt extra blij verrast. Het merk heeft haar sample direct in de handen gekregen van de doelgroep en dat is wat we wilden!  

Dus kan jij ook niet wachten om te beginnen met e-commerce sampling baby? Wacht niet langer en neem contact op met activatiebureau Dutch Moving Media voor meer informatie.

MEER INFORMATIE?

LATEN WE BRAINSTORMEN.

12 + 3 =