Dutch Moving Media staat nooit stil. We willen blijven groeien en blijven verrassen. Alleen zo kunnen we zorgen voor reuring en activatie. Waar dan ook, wanneer dan ook. De wereld van promotie activiteiten is oneindig: vele merken, vele (soorten) campagnes en in ons bestand inmiddels vele gezichten. Allemaal even enthousiast en gedreven maar ook allemaal uniek.

Header DMM meets Hostessbureau

Dutch Moving Media meets Hostessbureau

Introductie Hostessbureau

Dutch Moving Media kijkt heel erg naar de perfecte match tussen een merk en een gezicht. Wij vieren de unieke kwaliteiten van onze merkambassadeurs en koppelen dit aan de juiste campagne.  Om deze match makkelijker te maken en het activatiepalet voor onze klanten overzichtelijker, hebben wij Hostessbureau in het leven geroepen!

Hostessbureau werkt met enthousiaste en gedreven hostessen die hun hospitality sporen ruimschoots hebben verdiend tijdens campagnes bij Dutch Moving Media.

Hostessen van Hostessenbureau aan het werk

Onze hostessen van Hostessbureau aan het werk tijdens een auto evenement.

Wanneer Hostessbureau?

Sommige campagnes vragen om een merkambassadeur met gevoel voor hospitality. Iemand met een vooruitziende blik én ogen in de rug. Iemand die het antwoord op de vraag geeft, nog voordat deze gesteld is. Een warm welkom, de vraag of alles naar wens is. Het lijkt vanzelfsprekend maar het zijn de elementen die het verschil maken. Dat evenement of die beurs wordt alleen zo een mooie ervaring. Een dag waar de gasten met plezier aan terugdenken.

Hostess aan het werk

Eén van onze hostessen die cupcakes uitdeelt!

Wat kunt u van onze hostessen verwachten?

Tijdens een belangrijk evenement, een congres of een winkelopening kunnen de meeste merken wel wat extra handjes gebruiken. Onze hostessen doen hier ook een mooie lach bij en kunnen uiteenlopende taken op zich nemen:

  • Ontvangen van gasten
  • Inschrijven van gasten / overhandigen van batch
  • Wegwijs maken van gasten
  • Uitdelen van informatiefolders
  • Rondgaan met hapjes en drankjes
  • Aanspreken van beursbezoekers en begeleiden naar de stand

Hostessbureau.com

Wij nodigen u graag uit voor een kijkje op onze website! Don’t Hesitate… Activate!