BEGIN DE DAG MET EEN DANSJE

3FM Serious Request vindt dit jaar plaats in Enschede. Van 18 t/m 24 december sluiten drie 3FM DJ’s zich op in het glazen huis op de Oude Markt. Ons Dutch Moving Dancing Team gaat vanaf 18 december het hele land dansend door. Waarom? Om geld in te zamelen voor het terugdringen van de babysterfte in de wereld. Het Dutch Moving Dancing Team roept u op om gezamenlijk een dansje te doen, waarbij wij een kleine donatie vragen voor het goede doel.

3FM Serious Request 2012 vraagt dit jaar aandacht voor de allerkleinsten: miljoenen baby’s die hulp nodig hebben om te kunnen blijven leven. Een stille ramp die wereldwijd elk jaar 5,5 miljoen slachtoffertjes maakt en het gevolg is van gebrek aan medische zorg en begeleiding.

Van Amsterdam tot aan Eindhoven en van Zwolle tot aan Enschede, overal in het land kunt u ons tegenkomen. Loop ons niet voorbij en maak gezellig een dansje voor het goede doel. Wij zijn niet te missen! Hoezo? Ons Dutch Moving Dancing Team staan vol in de spotlights. En u dus ook! De Walking Billboards met LED-verlichting zorgen voor een extra dimensie. Dus dans met ons mee! Houdt u niet van dansen, laat u dan niet weerhouden om te doneren voor dit goede doel.

DUTCH MOVING MEDIA ZET ZICH IN VOOR SERIOUS REQUEST!