Window Advertising

Window Advertising is een out of home communicatiemiddel op high traffic locaties. Bereik jouw doelgroep met Window Advertising. Met Window Advertising communiceren wij jouw boodschap in drukke winkelstraten en winkelcentra op leegstaande winkelpanden. Consumenten verwachten hier geen levensgrote communicatie uiting en kijken dan ook hun ogen uit. YES! Jouw doel geslaagd.

Dutch Moving Media heeft een groot netwerk met leegstaande winkelpanden op unieke high traffic locaties door heel Nederland. Volop ruimte voor branding en actiecampagnes middenin het verzorgingsgebied dat het beste aansluit bij jouw positionering.

Waarom Window Advertising beter werkt dan vaste Abri's

Winkelend publiek wordt overstroomd met communicatieboodschappen, veelal vanaf vaste abri punten. De consument is zich hier van bewust en stelt onbewust een adblocker in. De boodschap waar jij op gezwoegd hebt komt niet meer aan. Dutch Moving Media weet jouw boodschap wel over te brengen met Window Advertising en de consument te verrassen.

Wil je meer weten?

Foto's & video Window Advertising
Nestle Window Advertising Campagne

Nestlé: KitKat

Ter introductie van de nieuwste KitKat tablet verzorgde Dutch Moving Media een Window Advertising op 10 meter van een verkooppunt. 

Opel

Benieuwd naar wat Window Advertising is? Bekijk de video van Opel van hun Window Advertising campagne en hoe deze geplaatst werd. 

Karwei window advertising

Karwei

Voor de promotie van de nieuwste wooncollectie van Karwei is o.a. gekozen voor Window Advertising op high traffic locaties in combinatie met activatie. 

Deel met je vrienden