Vespa Ape sampling

De Vespa Ape is veelzijdig inzetbaar. Zet jij hem in als sample mogelijkheid of als mobiel reclamemiddel? De kleine Italiaanse driewieler is compact, biedt laadruimte en is volledig te bestickeren. Naast de standaard Vespa Ape produceert Dutch Moving Media dit promotiemiddel ook custom-made op aanvraag. Denk bijvoorbeeld aan een koffiebar of een mini-keuken in de laadruimte.

Vespa Ape instore of near store sampling

De Vespa Ape is een uniek voertuig die op diverse locaties in te zetten is. Near store sampling heb je de mogelijkheid om tijdens de campagnedag de promotie mee te verplaatsen met de doelgroep. Voor een instore sampling campagne heb je een gegarandeerd direct de aandacht van je doelgroep. De laadruimte van de Vespa kan gemakkelijk omgebouwd worden tot een werkbank voor het bereiden van lekkere gerechten. 

De Vespa Ape is gemakkelijk wendbaar door zijn afmeting (130 x 120 x 190 cm groot). De merkambassadeurs van Dutch Moving Media gaan ook graag met de Vespa Ape op stap naar jouw doelgroep. Voor de Vespa Ape gelden de regels van een bromfietser.

Wil je meer weten?

Foto's & video Vespa Ape
Sampling campagne Vespa Ape Coop

Coop

Voor Coop verzorgde Dutch Moving Media een gebrande Vespa Ape. Deze wordt ingezet als sampling - en bereidingsmiddel voor lokale marketing doeleinden. 

PLUS

Bekijk de Vespa Ape in actie tijdens de PLUS campagne. Promotiemedewerkers bezorgden boodschappen met de Vespa Ape. Dat viel op! 

Vespa Ape campagne samplen Dirk

Dirk

Ter promotie van een nieuwe winkelopening van Dirk sampleden promotiemedewerkers verse croissants vanuit de Vespa Ape. 

Deel met je vrienden