Sample middelen

Sampling promotiecampagnes zijn populair bij de Nederlandse consument. Het gemakkelijk uitdelen & het snel bij de hand hebben van nieuwe voorraad is dan ook belangrijk. Promotiebureau Dutch Moving Media beschikt over meerdere sample middelen. Al deze sample middelen hebben mogelijkheid voor branding. 

Gebrande sample units met voorraadruimte

Onze sample units zijn speciaal ontworpen om daar vanuit jouw product te samplen. Het opvallende hoge signingbord is al vanaf ver te zien. De grote voorraadruimte in de unit wordt onttrokken aan het zicht door de uiting van jouw boodschap. De gehele sample unit is namelijk te branden waardoor het promotiemiddel volledig onderdeel is van de inzet. Optioneel is om jouw product gekoeld uit te delen vanuit de sample unit. Vanuit de sampling unit samplen de merkambassadeurs direct het product.

Buikdragers zorgen voor flexibele sampling inzet 

Wil je flexibel zijn in je sampling inzet dan zijn de buikdragers jouw promotiemiddel. Merkambassadeurs dragen de stevige kunststof bakken van waaruit zij het product direct kunnen samplen. Doordat zij een voorraad meenemen in de buikdrager bereiken zij een groot gebied. Op de voorkant van de buikdrager komt jouw merk of boodschap te staan.

Sample bakfiets met branding 

De bakfietsen van Dutch Moving Media zijn met een Hollands randje. Op de bakfiets zijn meerdere communicatievlakken die naar jouw boodschap en huisstijl bestickerd worden. De laadruimte van de bakfiets is flexibel in te richten waardoor elk soort product vanuit de bakfiets gesampled kan worden.

Wil je meer weten?

Foto's Sample middelen
Sampling unit voor sampling campagne persil

Sampling unit

De sample unit zorgt voor een commerciële voorraadruimte tijdens jouw sampling campagne.

Buikdrager sampling campagne coop

Buikdrager

De buikdrager zorgt ervoor dat je gemakkelijk een kleine voorraad kan meenemen naar de doelgroep. 

bakfiets sampling plus

Bakfiets sampling

De oud Hollandse bakfiets is een klassieker. Ideaal middel om vanuit te samplen. 

Deel met je vrienden