Qugo promotie

De Qugo is een elektrisch reclamemiddel. Qugo promotie trekt gegarandeerd de aandacht in het straatbeeld. Het elektrisch aangedreven promotiemiddel heeft een groot communicatievlak voorop. De Qugo is nieuw en wekt dan ook veel nieuwsgierigheid op wanneer ze verschijnen in de winkelstraat. Het allereerste wat de doelgroep ziet is jouw boodschap.

Qugo promotie is duurzaam en effectief

De getrainde bestuurders van de Qugo zijn merkambassadeurs van Dutch Moving Media. Zij rijden naar jouw doelgroep toe op de Qugo en bereiken onderweg vele mensen met jouw boodschap. Bij de doelgroep aangekomen stappen zij gemakkelijk af voor een contactmoment of delen ze vanaf de Qugo een flyer of sample uit. Zoals je gewend bent van elektrische vervoersmiddelen is de Qugo ook stil en duurzaam in gebruik. Daarnaast zijn ze gemakkelijk manoeuvreerbaar.

Wil je meer weten?

Foto's Qugo's
Qugo promotie Compeed met sampling

Compeed

De Qugo's zijn een ideaal reclamemiddel voor de Nijmeegse 4 daagse. De promotieteams van Compeed samplede vanaf de Qugo's aan alle bezoekers.  

Qugo promotiecampagne u-OV met flyering

U-OV

Promotiemedewerkers informeerden studenten over nieuwe buslijnen van U-OV. Ook onderweg naar de volgende bushalte maakten zij reclame. 

Qugo promotie met modellen

KiK Textiel

Om de nieuwe winkelopeningen van KiK Textiel bekend te maken zochten 2 modellen het publiek op met de Qugo's. Hiermee genereerden zij traffic naar de winkel. 

Deel met je vrienden