Communicatiemiddel: Mediabikes 

De Mediabike is jouw oplossing als je een verrijdbare Abri zoekt die naar jouw doelgroep toegaat. Het promotievoertuig, een fiets met een dubbelzijdige Abri, is uniek in Nederland. De Mediabike is niet locatie gebonden, waardoor dit een ideale vorm van buitenreclame is. De promotiemedewerkers die de fiets voortbewegen zoeken continu in de omgeving naar jouw doelgroep in het vooraf gebriefde gebied. De flexibiliteit van de Mediabike biedt de mogelijkheid voor het uitdelen van een flyer of het enthousiasmeren van de doelgroep. 

Verrijdbare dubbelzijdige Abri

Jouw communicatieboodschap is grootst zichtbaar op de twee posters van Abri-formaat. Aan elke kant van de fiets is een poster zichtbaar. Voor de vormgeving bieden we jou alle vrijheid. Kies je ervoor om aan beide kanten dezelfde boodschap weer te geven of toch afwisselend?

Wil je opvalwaarde op een tijdelijke locatie waar geen Abri beschikbaar is? Plaats de Mediabike daar en je claimt je eigen buitenreclame spot.

Wil je meer weten?

Foto's Mediabikes
Mediabikes voor Thuisbezorgd

Thuisbezorgd

Thuisbezorgd zocht een communicatiemiddel met een groot bereik. De mediabikes verzorgden dit en waren zichtbaar door heel Amsterdam. 

Out of home mediabikes u-ov

U-OV

Tijdens Nationale Ouderendag trokken de Mediabikes voor U-OV de aandacht van 65+ reizigers. Promotiemedewerkers vertelden over hun voordelen. 

mediabikes out of home communicatiemiddel voor vomar

Vomar

Mediabikes zijn goed inzetbaar voor lokale marketing. Zo koos Vomar voor de Mediabikes om de nieuwste winkelopening te communiceren. 

Deel met je vrienden