Tijdelijk led scherm

De tijdelijke led schermen van Dutch Moving Media zijn te plaatsen waar jij ze nodig hebt. Je bent dus niet afhankelijk van vaste plekken. Een tijdelijk led scherm biedt ondersteuning voor verschillende doelen, waaronder retail openingen, evenementen en live streaming. Het led scherm bereikt tot 150 meter jouw doelgroep met een schermgrootte van 8m2. 

Onze tijdelijke led schermen beschikken over de hoogste beeldkwaliteit die er in Nederland beschikbaar is. Jouw campagne verdient namelijk de hoogste kwaliteit. De pixel 6 led schermen brengen dan ook jouw boodschap tot leven. Geen enkele andere Out of Home leverancier beschikt over deze scherpe led schermen. De duurzame led schermen zijn dan ook het ideale uitzendmedium voor jouw boodschap. De hoogte van het led scherm zorgt ervoor dat jouw boodschap vele mensen bereikt.

Led scherm flexibel te plaatsen

Enkel een stroompunt op locatie is nodig. Weet jij al waar je de led scherm gaat plaatsen? Voor bijna elke locatie in Nederland is een plaatsingsmogelijkheid.

Wil je meer weten?

Foto's tijdelijk led scherm
tijdelijk led scherm carwash

Carwash

Ter promotie van de openingsactie van Carwash plaatste Dutch Moving Media een led scherm. Compleet met routebeschrijving als Call to Action.  

tijdelijk led scherm wildkamp

Wildkamp

Wildkamp koos voor een led scherm om de opening van een nieuwe vestiging te promoten. Op een high traffic locatie bereikten zij hun doelgroep. 

flexibel led scherm kik

KiK Textiel

KiK Textiel koos voor het led scherm als onderdeel van hun lokale marketing. Het led scherm toonde de diverse filialen in de omgeving. 

Deel met je vrienden