Food truck huren

De food trucks van Dutch Moving Media bereiken jouw doelgroep met eten. Daarmee tover je een glimlach op ieder zijn gezicht. Onze food trucks zijn compact en volledig te stylen naar jouw wens. De mini food trucks zijn dan ook heel flexibel. De keukenbenodigdheden in de food truck worden afgestemd op jouw  behoefte. Wil jij jouw doelgroep kennis laten maken met de tosti’s die ze kunnen maken met jouw brood en kaas? Dan zorgen wij voor o.a. een horeca panini ijzer. Ga jij gekoelde producten samplen? Dutch Moving Media zorgt dan voor een vriezer en/of een koeling.

Geschikt voor winkelopeningen, beurzen en festivals

De mini food trucks van Dutch Moving Media zijn divers inzetbaar. Perfect voor festivals, lokale evenementen, beurzen en winkelopeningen. Ze ondersteunen productdemonstraties, sampling promotiecampagnes en events. Onze mini food trucks zijn van origine blanco en zijn dan ook ideaal om te bestickeren / wrappen.

Neem contact op voor meer informatie over de mini food truck. 

Wil je meer weten?

Foto's Food truck
Nestle Campagne

Food truck voor sampling

De food truck is een ideaal middel om producten vanuit te samplen. Bereid de gerechten & een promotiemedewerker staat klaar om uit te delen. 

Nestle Campagne

Food truck voor productdemonstraties

Het geven van product demonstraties op een centrale plek kan met de mini food truck. Betrek direct je doelgroep bij de maken van jouw recept. 

Nestle Campagne

Food truck bij winkelopening

Een winkelopening extra feestelijk maken doe je met de mini food truck. Verras alle aanwezigen met een drankje en een vers gemaakt hapje. 

Deel met je vrienden