Out of Home communicatiemiddelen voor jouw promotiecampagne

Klik voor meer informatie op één van de communicatiemiddelen.
Walking Billboards Holland Casino
Walking Billboards
Walking Billboards zijn wandelde reclamewalls die hoog boven het publiek uitsteken. De Walking Billboards zijn daar waar jouw doelgroep is. 
Bekijk de Walking Billboards
Mediabikes thuisbezorgd
Mediabikes
Mediabikes zijn fietsen met dubbelzijdige Abri's. Dit opvallende promotievoertuig is flexibel en kan zowel fietsend als stilstaand ingezet worden. 
Bekijk de Mediabikes
Qugo promotie kik
Qugo's
Dit elektrische reclamemiddel levert jou gegarandeerd aandacht op. Aan de voorzijde is er een groot reclamevlak voor jouw communicatieboodschap. 
Bekijk de Qugo's
sample middelen coop buikdrager
Sample middelen
Bij een sampling campagne is je voorraad erg belangrijk. Met deze sample middelen heb jij gemakkelijk een nieuwe voorraad bij de hand. 
Bekijk de sample middelen
Vespa ape sampling plus
Vespa Ape
De Vespa Ape is een Italiaanse driewieler die zowel ingezet kan worden voor sampling en mobiele buitenreclame. Onze promotiemedewerkers zijn getraind om ermee te rijden.
Bekijk de Vespa Ape
mini food truck huren voor promotiecampagne Aldi
Mini food truck
Sinds kort beschikt Dutch Moving Media over meerdere blanco mini food trucks. De mini food truck is ideaal voor winkelopeningen en kookdemonstraties. 
Bekijk de food truck
Mobiel led scherm ziggo zakelijk
Mobiel led scherm
Het rijdende led scherm van Dutch Moving Media is interessant voor lokale marketing promotiecampagnes. Flexibel inzetbaar en daardoor opvallend. 
Bekijk het mobiel led scherm
led scherm LEDimpact
Tijdelijk led scherm
De led schermen van Dutch Moving Media hebben de scherpste beeldresolutie beschikbaar in Nederland. De led schermen zijn flexibel te plaatsen.  
Bekijk het led scherm
Window Advertising karwei
Window Advertising
Window Advertising is adverteren op leegstaande winkelpanden. Dit out of home communicatiemiddel is een alternatief voor de bekende Abri's. 
Bekijk Window Advertising

Onze waanzinnige partners

Image
Image
Image
Image
Image

Deel met je vrienden