Communicatiemiddelen in Zwolle

Communicatiemiddelen in Zwolle

Wil jij jouw merk op de radar zetten in Zwolle? Dan heb je de beste communicatiemiddelen nodig om de doelgroep in Zwolle op een ludieke manier aan te spreken. Promotiebureau Dutch Moving Media heeft daar wel wat ideeën bij….

Meer informatie

Flyerteam in winkelstraat 
Wat dacht je van een flyerteam in de winkelstraten van Zwolle? Ons flyerteam in Zwolle kent de stad goed en weet precies hoe de Zwollenaar aangesproken wil worden. Met een goed verhaal, een vleugje humor én een pakkende flyer zodat het verhaal ook blijft hangen.  

Mobiel LED scherm in de binnenstad 
Wil je liever wat meer snelheid en wat meer LED? Met een mobiel LED scherm zoeken wij de drukke punten op in de binnenstad. We bereiken de doelgroep op de weg én op high traffic locaties. Opvallend, krachtig én met een massaal bereik.  

Dutch Moving Media vertelt je alles 
Smaakt dit naar meer? Bel meteen met Dutch Moving Media. Wij denken graag met je mee over de beste communicatiemiddelen in Zwolle!

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OVER NOG MEER UNIEKE COMMUNICATIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck