Communicatiemiddelen in Utrecht

Communicatiemiddelen in Utrecht

Wil je weten met welke communicatiemiddelen jij je doelgroep activeert in Utrecht? Dat komt goed uit want wij hebben het antwoord voor je. Dutch Moving Media heeft namelijk communicatiemiddelen in alle soorten en maten. Deze zetten we graag voor je in, in Utrecht!

Meer informatie

Promotieteams in winkelcentra 
Een promotieteam in Utrecht is een goed idee! Onze promotieteams in Utrecht kennen de stad op hun duimpje. Zet hun in gebrande kleding met een stapeltje flyers of een activatiespel in winkelcentrum Hoog Catharijne of Overvecht en de rest gaat van zelf. De doelgroep wordt aangesproken met een lach, een grapje hier en daar en een ijzersterk verhaal. Een verhaal dat gaat over jouw merk.  

Reclamefiets in de binnenstad 
Wil je een communicatiemiddel dat én opvalt én een hoog bereik heeft, ook van veraf? Dan hebben wij het antwoord voor je: een reclamefiets. De promotiemedewerker op de fiets anticipeert op de drukte in de binnenstad en deelt flyers uit op high traffic locaties. Succes gegarandeerd! 

Dutch Moving Media heeft het antwoord 
Lang verhaal kort: voor communicatiemiddelen in Utrecht ben je bij ons aan het juiste adres. Bel ons snel voor de details. Wij kijken ernaar uit! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OVER NOG MEER UNIEKE COMMUNICATIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck