Communicatiemiddelen in Rotterdam

Communicatiemiddelen in Rotterdam

Wil je als merk communicatiemiddelen inzetten in Rotterdam om je doelgroep te bereiken? Dat vinden wij een goed idee! Met de communicatiemiddelen van Dutch Moving Media kan de doelgroep niet meer om jouw merk of product heen. 

Meer informatie

LED scherm op de Coolsingel  
Op zoek naar een communicatiemiddel dat mobiel is en een massaal bereik heeft? Maak gebruik van een mobiel LED scherm in Rotterdam! Bereik de doelgroep die de bloemetjes buiten zet op de Coolsingel en sta stil op drukke punten in het centrum. Succes gegarandeerd. 

Een sampling team in de binnenstad!  
Sampling in de binnenstad! Heb jij een product dat ervaren moet worden? Geef het de spotlights die het verdient! Een sampling team van Dutch Moving Media is het perfecte communicatiemiddel voor jouw product. We samplen uit gebrande bellytrays en door het ijzersterke verhaal van ons sampleteam in Rotterdam ontstaat de perfecte merkbeleving.  

Neem contact op met Dutch Moving Media 
Zin om te beginnen? Bel Dutch Moving Media en wij vertellen je alles over de verschillende communicatiemiddelen in Rotterdam die tot jouw beschikking staan! 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OVER NOG MEER UNIEKE COMMUNICATIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck