Communicatiemiddelen in Groningen

Communicatiemiddelen in Groningen

Jouw merk of product bij iedereen op de radar in Groningen, dat lukt alleen met de juiste communicatiemiddelen in Groningen. En dat treft want die hebben wij voor je. 

Meer informatie

Reclamefiets in de binnenstad 
Heeft de shopper op de Grote Markt wel eens een reclamefiets voorbij zien rijden? Dan wordt dat hoog tijd! Met dit groene communicatiemiddel bereik je je doelgroep al op grote afstand met jouw boodschap. De promotiemedewerker op de fiets staat stil op drukke punten en deelt een flyer uit voor de perfecte merkbeleving. Op die fiets dus! 

Sampling team in winkelcentra 
Wil je de shopper opzoeken in een winkelcentrum met jouw product? Een sampling product dat ze kunnen aanraken, ruiken en proeven? Ons sampling team gaat graag voor je aan de slag in winkelcentra in Groningen! Door gebruik te maken van sampling met bellytrays hebben we een massaal bereik en vallen we extra op in het straatbeeld. 

Bel met Dutch Moving Media 
Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden voor communicatiemiddelen in Groningen. Bel snel voor een goed gesprek over merkactivatie in Groningen.  

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OVER NOG MEER UNIEKE COMMUNICATIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck