Communicatiemiddelen in Eindhoven

Communicatiemiddelen in Eindhoven

Je wilt je merk in de spotlights zetten in Eindhoven maar bent nog op zoek naar de juiste communicatiemiddelen. Stop met zoeken! Dutch Moving Media heeft de beste communicatiemiddelen om zichtbaarheid te creëren in de binnenstad van Eindhoven.

Meer informatie

Flyeren in winkelcentra 
Bereik je doelgroep tijdens het shoppen in de winkelcentra van Eindhoven. De Heuvel galerie of winkelcentrum Woensel, genoeg keuze! Een flyerteam in de winkelcentra spreekt de doelgroep aan met een lach en een goed verhaal en overhandigt na een kort gesprekje een flyer bij interesse. Het zaadje is geplant, jouw merk top of mind. 

Qugo promotie op straat 
Wil je opvallen met een ludiek communicatiemiddel? Wat dacht je van een qugo promotie op straat? Verras je doelgroep in de Hermanus Boexstraat met een qugo team en je weet zeker dat de perfecte merkbeleving ontstaat. Het qugo team in Eindhoven kent de stad op haar duimpje dus die high traffic  locaties zijn zo gevonden. 

Dutch Moving Media staat voor je klaar  
Je leest het al: als het gaat over communicatiemiddelen in Eindhoven zijn wij van alle markten, winkelcentra en straten thuis. Neem snel contact met ons op en wij vertellen je de in’s en out’s 

PROJECTEN UITGEVOERD

MERKEN GINGEN JE VOOR

GEMIDDELD CIJFER

%

ACTIVATIE!

Sinds een jaar werken wij nu samen met Dutch Moving Media om onze producten met enthousiaste merkambassadeurs bekend te maken bij onze doelgroep. Wij vinden onze samenwerking zeker 5 sterren waard! De lijntjes zijn kort en er wordt snel gereageerd op verzoeken, niets is ze te gek. Op naar een mooie samenwerking in 2019!

Rini Ton | Muntstad Dealer de Meern

WIJ BESCHIKKEN OVER NOG MEER UNIEKE COMMUNICATIEMIDDELEN ?

Walking Billboards

Maximaal bereik gegarandeerd

Reclamefiets

Lekker mobiel opvallen!

Qugo promotie

Uniekere reclame is er niet!

Foodtruck

Met heerlijke hapjes en drankjes!

Mobiel LED scherm

Shine bright like a LED Truck