Promotieteam inhuren

Promotieteams geven jouw merk een gezicht. Deze persoonlijke benadering van jouw doelgroep is bewezen effectief. Een promotieteam valt namelijk op en beïnvloedt de mening van jouw doelgroep positief over jouw merk. Als visitekaartje van jouw merk spreken de promotieteams met jouw doelgroep en enthousiasmeren en overtuigen zij hen van jouw boodschap. Ze maken hierbij vaak gebruik van bijvoorbeeld een flyer of een testproduct. Promotieteams zijn ook een goede keuze voor lokale ondersteuning. Op locatie vertegenwoordigen zij het merk, geven eerstelijns informatie aan geïnteresseerden en schrijven leads. 

Kies voor goede promotiemedewerkers

Bij Dutch Moving Media werken de beste promotiemedewerkers. Allen in dienst gekomen na een streng werving – en selectieproces. Onze kwaliteitsmanager en teamleiders coachen hen vooraf, tijdens en na de campagne. Hierdoor krijgt jouw promotiecampagne de beste promotieteams.

Wil je meer weten?

Gerealiseerde promotiecampagnes met promotieteams
promotieteam u-ov

U-OV

Het vernieuwde busstation op Utrecht Centraal bracht vele vragen mee. U-OV promotiemteams informeerden alle reizigers en gaven een cadeautje mee.
Promotieteam bever

Bever

Het promotieteam van Bever maakt van elke nieuwe winkelopening een happening. Zij zorgen voor veel extra traffic naar de winkel.
Promotieteam Plus

PLUS

Ter ondersteuning van de lokale marketing zorgt het PLUS promotieteam voor persoonlijke benadering van de doelgroep.

Deel met je vrienden